preloader
Scroll omhoog

Tweekoppig branding bureau

A brand’s tale bestaat uit Mariska en Karin. Ons verhaal begon op de werkvloer van een creatief bureau, waar we al gauw merkten dat onze gezamenlijke interesses zich niet beperkten tot het terras op vrijdagmiddag – ook tijdens werktijd konden we goed met elkaar overweg.

We vulden elkaar aan in werkzaamheden – Karin formuleerde de boodschap en Mariska gaf daar een visuele draai aan – maar overlapten in onze drang om een aansprekend concept te creëren dat het verhaal van een merk op een unieke manier vertelt. Met A brand’s tale geven we met onze merkverhalen gehoor aan die overtuiging. Want we geloven dat goede verhalen het onthouden waard zijn.

_DSF6172_bew

Creatief team van strategie & design

Mariska Rijnaarts

Mariska is een conceptuele designer met UX / UI ervaring én een achtergrond in de reclamewereld. Vindt een design pas goed, als het klopt.

Mariska Rijnaarts

Designer

Karin Aalberts

Karin is een creatieve strateeg met een voorliefde voor tekst. Vindt het leuk om te wroeten en dat dan goed op papier te krijgen.

Karin Aalberts

Strateeg

toekomst-perspectief

We willen een kantoor, merchandise en steeds een beetje beter worden.

We zijn er pas een jaar, maar het smaakt naar meer. We willen nog meer klanten helpen om hun verhaal op een herkenbare en eenduidige manier te vertellen. En daar dan steeds een beetje beter in worden.

We willen ook: een lichtgele Kever met ons logo, een eigen kantoor, merchandise, verstelbare bureaustoelen én een schoorsteenmantel voor onze toekomstige prijzen ;-).

We werken voor merken die een verhaal te vertellen hebben.

Een verhaal te vertellen? We luisteren graag mee.

We zijn een onorthodox creatief team: een ongewone combinatie van strategie en design die wij eigenlijk heel voor de hand liggend vinden. Compact, maar complementair.

Deze site maakt gebruik van cookies.